7 کلید بازاریابی موفق
آوریل 28, 20188 نکته برای موفقیت
می 1, 20187 کلید بازاریابی موفق
آوریل 28, 20188 نکته برای موفقیت
می 1, 201811 دلیل ورشکستگی
خریداران خشک کن
تعاریف مختلفی از ورشکستگی ارائه شده است. ورشکستگی در لغت به معنای درماندگی در کسب و کار است. حالت بازرگانی که در کسب و کار زیان دیده و داراییهایش کمتر از بدهیهایش باشد. ورشکستگی هنگامی رخ میدهد که بدهیهای یک شرکت از ارزش داراییهای موجود آن تجاوز کند.ورشکستگی اقدامی قانونی است که به موجب آن بهطور کلی داراییهای یک بدهکار عاجز از پرداخت بدهی خود به سود طلبکاران ضبط شود.
از نظر حقوقی، ورشکستگی عبارت است از اینکه بدهکار از کل دارایی خود به نفع طلبکار صرفنظر کند. ولی هرگاه از ورشکستگی برائت حاصل کند، میتواند مجددا کار خود را آغاز کند.ورشکستگی در قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) حالت یک بازرگان یا شرکتی تجاری است که از پرداخت بدهیهای خود ناتوان شود و نتواند پیمانهای بازرگانی خود را عملی کند.
بی شک شاهد ورشکست شدن یک کار آفرینی برای فردی که با هزاران آرزو اقدام به تولید نموده است بسیار سخت است اما شکست نیز جزی از قواعد بازی کار است.
در طی سال های فعالیت تیم رویشگرسعی کرده ایم که نیاز تولید کنندگان و کار آفرینان را تولید کنیم و همیشه به فکر ارتقای محصولات خود هستیم به دلیل تحقیقات قوی جهت رفع مشکلات با افراد شکست خورده نیز مشورت کرده ایم تا حتی الامکان در این رقابت سخت مانع شکست خوردن مشتریان خود در رویشگر باشیم.
بی شک پول می تواند عامل اصلی تمام ورشکستگی ها در تجارت باشد. اصولا فردی که میخواهد اقدام به کار افرینی کند باید تخمین بزند که چه میزان سرمایه نیاز دارد ، افراد شکست خورده با خوش بینی اینکه با خرید یک خشک کن ارزان قیمت می توانم تمام شکست های قبلی را جبران کنم و بدون در نظر گرفتن واقعیت های کسب و کار اقدام به خرید خشک کن کرده و پس از سه ماه با بحران نقدینگی رو برو می شوند.
برای رسیدن به اهداف نیاز به نقشه راه است . نداشتن هدف و از همه مهمتر نداشتن برنامه ریزی صحیح باعث می شود اقدام به سعی و خطاهای بی مورد صورت گیرد و در نهایت سرمایه شما از نظر مالی و زمانی هدر خواهد داد.
بسیاری از شروع کنندگان در ابتدای کار سعی می کنند از رقبا تقلید کنند چون به کار خودشان ایمان ندارند و به دنبال نقطه تمایز و تقویت نقطه تمایز خود نیستند. اصطلاحی در بازار وجود دارد که بیان می کند هیچ کپی همانند اصل نمی شود و شما سعی کنید اصل باشید نه کپی.
هیچ وقت برای رقابت در بازار وارد بازی عرضه قیمت کم تر نشوید این کار باعث می شود در طول زمان ضرر کنید، چون رقیب بزرگ تر با پرسنل بیشتر ، شبکه فروش و نقدینگی بسیار بالاتر می تواند برای شما خطر بسیار زیادی داشته باشد. سعی کنید انعطاف پذیر باشید ، کالا ، فعالیت و بازاریابی متفاوتی داشته باشید تا بتوانید با رقیب بزرگتر رقابت کنید.
شاید یکی از بزرگترین عوامل شکست خریداران خشک کن عدم آگاهی است. عدم آگاهی از خیلی چیز ها مثل قوانین برای گرفتن مجوز ها ، قوانین بیمه ای و مالیاتی و… ، برای کسب آگاهی بهتر است نسبت به فعالیت خود اقدام به مطالعه کتاب های تخصصی نمایید و با افراد با تجربه مشورت کنید تا وارد دام های قوانین نشوید.
به طور مثال فردی نمونه کالایی را برای شروع صادرات به کشور دیگری فرستاده بود و پس از تایید از خریدار سفارش گرفته و اقدام به تولید برای سفارش دریافتی کرده بود. محصولات آماده شده را صادر و هنگام ورود به کشور مذکور، طبق قوانین (سازمان جهانی بهداشت ) اقدام به آزمایشات اولیه نموده و متاسفانه محصول مورد تایید وزارت بهداشت آن کشور نبود و طبق قوانین محصول باید معدوم می گردید. اگر این فرد نسبت به قوانین اگاه بود قطعا محصولی را تولید می کرد که با مشکل مواجه نشود.
یکی از دلایل شکست انتخاب شریک بد است . از مهمترین خصوصیات اخلاقی شریک تعهد است. تجربه یک خط تولید خشک کن این بوده است که کار مشترک شروع و یک نفر مسوول پخش و فروش و وصول مطالبات و خرید مواد اولیه شده و شخص دیگر مسوول تولید و مدیریت نیرو بوده است، درست در اوج کار فردی که مسئول فروش بوده است در ازمون استخدامی در شهر دیگر قبول شده و بدون در نظر گرفتن شرایط کاری ، کار را ترک کرده و شریک خود را تنها گذاشته و به شدت شریکش را تحت فشار قرار داده که سهم شرکات را پرداخت کند و این باعث شکست یک خط تولید خشک کن شده است . پس بهتر است اگر قصد گرفتن شریک به هر عنوان را دارید حتما قرار داد بنویسید و شرایط را مشخص کنید و برروی تعهد داشتن فرد با وسواس بیشتر تمرکز کنید.
نکاتی که باید در انتخاب محل تولید در نظر بگیرید تا با شکست مواجه نشوید:
1- سهولت دسترسی :
مکان تولید باید حتی الامکان به محل تامین مواد اولیه نزدیک باشد تا از هزینه های جاری تولید ما که از حمل و نقل مواد اولیه تا محل تولید از صرفه جویی شود ، مسیر برای نیرو های تولیدی هم نزدیک باشد ، همچنین مکان های تولیدی حاشیه شهری در بعضی مواقع نسبت به داخل شهر ارجعیت دارد ( میزان اجازه کمتر و…)
2- امنیت :
مکان تولیدی باید امنیت کامل داشته باشد.
3-ابعاد:
ابعاد مکان تولید و شرایط فیزیکی را در صورت امکان طبق استانداردهای اداره بهداشت تهیه کنید ، میزان تولید نیز باید با مکان تولید مطابقت داشته باشد ، مثلا یک فضای 200 متری برای حجم تولید های خانگی بسیار بزرگ است و هزینه های جاری شما را بالا می برد.
4-امکانات:
امکانات تولید و دستگاه ها را قبل از گرفتن مکان تولید به دقت چک کنید ، به طور مثال ابعاد درب های ورودی ، نوع برق و آب و…
در بازار تولید ضرب المثلی است که میگوید : سود خوب در خرید خوب است .
خرید های خوب یعنی اینکه در انتخاب مواد اولیه با دقت بسیار بالا و با تحقیق کامل اقدام کنید ، برای خرید میوه بهتر است واسطه ها را حذف کنید به جای اینکه میوه فروشی محله را برای خرید انتخاب کنید ، مستقیم از کشاورز خرید کنید .
برای خریدخط تولید نیز با تحقیق بسیار بالا اقدام کنید ، در هنگام خرید کردن تک تک لوازم تولیدی به این نکته توجه کنید که ممکن است روزی مجبور به فروختن این دستگاه ها و ابزار ها باشید ، آیا کسی حاضر است از شما آنها را بخرد؟؟
در تابستان سال گذشته شخصی به دفتر مرکزی شرکت مراجعه کرد و گفت در حالی که بازار خوبی داشته شکست خورده است ، این شخص از شرکتی دستگاه خشک کن خریداری کرده بود ولی آن شرکت بعد از 3 ماه به طور کلی به دلیل مراجعه افراد زیادی برای برای گرفتن گارانتی و انتخاب قطعات نا مرغوب برای تولید مجبور شده بود که هزینه ها را از جیب پرداخت کند وبا توجه به تقاضای زیاد سریعا کارگاه خود را تعطیل کرده بود ، حال این فرد مانده بود با یک دستگاه بدون هیچ گونه خدمات و گارانتی.
اگر از بزرگ ترین شرکت هایدنیا بپرسید یکی از عوامل سرمایه اصلی خود را نیروی انسانی خوب خود معرفی میکندد. علت شکست تولید کننده ای استخدام نیروی انسانی نا کار آمد بود اما شاید باورتان نشود یکی از حرفه ای ترین افرادی که در زمینه خشک کردن محصولات دیده بودیم همین شخص بود ، این شخص می گفت نیروی تولیدی آسیب هایی را به من زده و باعث خراب شدن محصول شده که باعث شد برندمان خراب شود و دلایل مختلف دیگر اما بزرگترین توصیه ی این فرد شکست خورده این بود که سعی کنید بهترین نیرو را با وسواس تمام انتخاب کنید.
از قدیم تا به امروز افرادی که اخلاق کسب و کار ( کاسبی ) را رعایت نکنند بی شک زمین خواهند خورد ، بسیاری تولید کنندگان هستند که دروغ می گویند و از گفتن حقیقت دوری می کنند ، اقدام به کم فروشی ، گران فوشی و اذیت کردن تامین کننده مواد اولیه و… هستند.
این افراد شاید در زمان سریع به یک منبع مالی برسند اما این روند هیچ گاه ادامه دار نخواهد بود و کسب و کار آنها قطعا با شکست رو برو خواهد شد.