با پیاز خشک از تشکیل لخته های خونی پیشگیری کنید
پیشگیری از بیماریها با پیاز
ترکیبات شیمیایی که در پیاز وجود دارد از لخته شدن خون جلوگیری می کند. این ترکیبات مانع تجمع پلاکت در شریانها و همچنین تشکیل لخته های خونی در سیاهرگ می شوند. تجمع پلاکت در شریانها و همچنین تشکیل لخته های خونی در سیاهرگ دو عامل موثر در بروز سکته های قلبی و مغزی
پیاز از قدیمی ترین سبزی هایی است که بشر استفاده می کند. از این سبزی نه تنها برای طعم دادن به غذا، بلکه حتی برای بسیاری حکم طلا داشته و آن را در داد و ستدهایشان به کار می برده اند .
ارزشی که قدیما برای پیاز قائل بودند، بی دلیل نیست زیرا تحقیقات گسترده پژوهشگران در دهه اخیر از حقایق جالبی در این زمینه پرده برداشته است. اگر از افرادی هستید که علاقه ای به مصرف پیاز ندارید، حتما این مقاله را مطالعه فرمایید:
ضدانعقاد خون
پیاز قرمز می تواند به حفظ کلسترول خوب کمک و از ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری کند. محققان با انجام مطالعاتی روی حیوانات متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از 8 هفته می تواند میزان کلسترول بد را در بدن به میزان 20 درصد کاهش دهد.
اما در همین دوره زمانی، هیچ تغییری در میزان کلسترول های خوب بدن به وجود نمی آورد. طبق نتایج تحقیقاتی که در سال 2012 در مجله Clinical investigation منتشر شد، فلاونوئیدی به نام روتین که به وفور در خانواده پیازها و سیب وجود دارد، از تشکیل لخته های خونی در عروق پیشگیری می کند.
در حقیقت، تشکیل فیبرین در سیاهرگ ها و تجمع پلاکت ها در سرخرگ ها از عوامل بروز لخته های خونی و سکته است که این ترکیب مانع ساخت آن می شود.
ضد سرطان
محققان دانشگاه کورنل بعد از مطالعه تاثیر پیاز بر رشد سلولی و تخریب رادیکال های آزاد، در سال 2004 اعلام کردند موسیر و انواع پیاز به دلیل خواص آنتی اکسیدانی برجسته ، تاثیر ویژه ای بر کاهش پیشرفت سرطان کبد دارند و از رشد سلول های سرطانی پیشگیری می کنند.
طبق تحقیقات دیگر دانشمندان، مصرف منظم پیاز به میزان 2 بار در هفته، به طور واضح خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم می کند. پیاز سرشار از فلاونوییدهاست و از رشد تومورها جلوگیری و سلول های روده بزرگ را از آسیب حفظ می کند.
پختن گوشت با پیاز نیز می تواند به کاهش مواد سرطان زایی که هنگام پخت گوشت در حرارت ایجاد می شوند، کمک کند.
خون ساز
اسیدفولیک یا ویتامین 9 B یکی از ترکیبهای مورد نیاز مغز و تضمین کننده سلامت روان و احساس افراد است. 125 میلی لیتر یا نصف پیمانه آب پیاز می تواند 9 درصد از نیاز روزانه بدن به اسیدفولیک را برطرف کند بنابراین عادت به خوردن پیاز به تامین نیاز بدن به اسید فولیک کمک می کند.
استخوان ساز
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشکده پزشکی جنوب کالیفرنیا که مشروح آن در سال 2009 منتشر شد، تراکم استخوان ها در زنانی که روزی یک پیاز مصرف می کنند، 5 درصد بیش از زنانی است که یک بار در ماه پیاز می خورند.
از سوی دیگر، در زنانی که مرتب پیاز مصرف می کنند در مقایسه با زنانی که پیاز نمی خورند، احتمال شکستگی لگن 20 درصد کاهش می یابد. بنابراین به خانم ها توصیه می شود برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، خوردن پیاز را به یکی از عادت های غذایی خود تبدیل کنند.
ضددرد
براساس تحقیقی کلینیکی که در سال 1990 در داکوتای شمالی انجام شد، زنانی که رژیم غذایی غنی از منگنز دارند، کمتر دچار علایم نشانگان قبل از قاعدگی مثل دردهای شکمی یا بدخلقی می شوند زیرا پیاز یکی از منابع خوب منگنز به شمار می رود و این ماده معدنی مانند یک ضددرد عمل می کند.
ضدفشارخون
پیاز مانند سیب منبع بسیار خوب نوعی آنتی اکسیدان به نام کرکتین است. تحقیقات پژوهشگران که نتایج آن در سال 2007 منتشر شد، نشان داد کرکتین تاثیر ویژه ای بر کاهش فشارخون دارد و از تخریب دیواره عروق پیشگیری می کند و به این ترتیب خطر بروز بیماری های قلبی- عروقی را کاهش می دهد.
- کربوهیدرات:32 گرم
- پروتئین: 7 گرم
- انرژی: 213 کیلو کالری
- فیبر:12 میلیگرم
- آهن: 21 میلیگرم
- فسفر: 290 میلیگرم
- پتاسیم: 362 میلیگرم
- چربی: 1 گرم
- خواص نعناع خشک از دل درد و سردرد تا پوس و مو و بوی دهان نعناع از گیاهان تاریخی است که بیش از 2 هزار سال پیش توسط انسان استفاده می شده و در کتب مقدس نیز از آن یاد شده است. نعناع گونه های زیادی دارد که می توان از نعناع کوهی، فلفلی، هندی، گربه ای و قمی نام برد. نعناع به دلیل رایحه قوی و طعم تند و مطبوع از دیرباز در پخت و پز، صنعت داروسازی و طب سنتی به صورت نعنا تازه و خشک، عرق نعناع، روغن و چای و دمنوش نعناع استفاده می شده است.
- آلبالو خشک دارای طبع سرد و خشک است. آلبالو خشک دفع کننده حرارت بدن و عطش می باشد. درمان کننده فشار خون میباشد. برای بیماری دیابت بسیار مفید می باشد. آلبالو خشک برای درمان سنگ مثانه، تقویت نیروی جنسی ، درمان خارش پوستی ، برای درمان سوء هاضمه، تصلب شرایین، صفرا بر، درمان بیماری نقرص، ضد کلسترول، ورم کلیه، ورم معده ...
- اسفناج خشک ، منبع تمامی نیازهای بدن انسان اسفناج یکی از اعضای خانوادهی گیاهی تاجخروسیان است که شامل سایر خوراکیهای گیاهی دیگر نیز میشود، از جمله […]
- شوید خشک کاهش دهنده چربی خون و همچنین درمان سوءهاضمه بوده و همچنین شوید دارای فعالیتهای ضد باکتری و ضد قارچ و نیز دارای اثرات ضدالتهابی می باشد. شوید خشک برای پیشگیری از پوکی استخوان که یک منبع بسیار خوب از کلسیم می باشد. جالب است بدانید شوید از ایران و مصر و هند بوده و از این کشورها به قارّههای اروپا و آمریکا رفته ...
- آناناس خشک منبع خوبی برای تهیه کلسیم،پتاسیم،منگنز،فیبر،همچنین ویتامینهای A،B،C می باشد. همچنین به دلیل دارا بودن فلورید برای چلوگیری از ابتلا به سرطان بسیار مفید میباشد. با توجه به منگنز موجود در آن برای استخوان سازی و سلامت استخوانهای بدن مفید بوده و همچنین باعث بهبود سرما خوردگی و کاهش سرفه ، درمان بیماریهای قلبی و..
- توت خشک ، پایه و اساس فرمول دارویی در چین باستان، از آنجا که توت سفید رایجترین گونهی موجود در کشور چین است، این نوع توت را از لحاظ دارویی به عنوان گزینهی پیش فرض در تمام فرمولهای حاوی این میوهی دارویی در نظر میگیریم. توت سفید را معمولا از ماه فروردین تا خرداد به صورت نارس از درخت جمعآوری میکنند. سپس، توتها را در مقابل خورشید خشک کنند، البته در برخی روشها، این کار را بعد از کمی بخار دادن توت تازه انجام دهند.
سلام
بهدادهستم. تشکر از حمایت وراهنمایی های ارزنده و مفید شما.
تفاوت پیاز خشک و سرخ شده را میشه بگید؟؟؟
سلام من احمدی هستم از مشتریان رویشگر
لطفا نحوه خشک کردن پیاز هم در سایتتون بذارین
باتشکر
در صفحه اصلی محصولات بخش خشک کن http://royeshgar.com/dryer در قسمت چند نکته مهم تمامی استاندارد ها و نحوه خشک کردن محصولات قرارداده شده است.
تلاش می کنیم برای هر بخش استاندارد و نحوه خشک کردن آن محصول را نیز قرار دهیم
ممنون لابت اطلاعات خوبتون